Beter uithoudingsvermogen door seks

Wanneer je je uithoudingsvermogen en conditie wilt verbeteren dan is cardiotraining daar ideaal voor. Je trainingschema is af te stemmen met als doel het behalen van een betere conditie door het verhogen van je uithoudings vermogen. Je kunt ervoor kiezen dit te bereiken door te gaan rennen, fietsen of op de skates erop uit te trekken. Maar wist je dat seks ook een perfecte manier is om al snel zo’n 300 calorieën te verbranden? We kennen sporters die kamagra gebruiken om vervolgens 4 uur lang seks te hebben en dan zon 1500 calorieën te verliezen terwijl ze doen waar ze het meeste plezier in hebben. Hiervoor zul je natuurlijk wel kamagra moeten bestellen en daarnaast een trainingspartner tot je beschikking hebben.

Vrolijk gevoel

Door het doen van cardio oefeningen krijg je een veel betere stemming en natuurlijk voel je dat je meer energie krijgt doordat je uithoudingsvermogen verbetert. Cardio is een aangename manier los te raken van stress en gedachtes. Wanneer je beter in je vel zin zul je ook meer zin krijgen en wanneer je onzeker bent over jezelf zal ook dat zelfbeeld verbeteren door het doen van oefeningen. Daarnaast zal dat een positief effect hebben op hoe je naar jezelf kijkt in de slaapkamer. Door het doen van cardio oefeningen word ook de aanmaak van testosteron bij mannen bevordert wat training natuurlijk bevordert.

Bloedcirculatie

Door cardio word de doorbloeding van het lichaam beter. Zo ook de geslachtsdelen van de sporter. Dit komt een extra intense beleving ten goede wat voor een hoger genot zorgt. Cardio is dus goed voor de seksuele beleving van een man of vrouw.

Verbeteren klachten

Wanneer er klachten zijn zoals: hartklachten. Dan is de bovengenoemde slaapkamer training op basis van kamagra geen optie maar dan is gewoon cardio doen op een rustig tempo een heel goed alternatief. Ook een training in de slaapkamer is dan niet verkeerd en draagt bij aan het verbeteren van de klachten.